Over mij


Mijn naam is Dennis van Dun. Ik ben geboren in 1984 in Breda en sinds 2008 woonachtig in Zundert.

 

Sinds juni 2005 ben ik werkzaam als rij-instructeur. Na 5 jaar werkervaring in zowel de auto als op de motor, met slagingspercentages boven het gemiddelde, heb ik besloten mijn eigen rijschool op te starten. Iets wat ik altijd al heb willen doen. Auto- en motorrijden zijn een grote hobby van mij en ik ben trots dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. In de toekomst hoop ik ook weer motor rijles te kunnen gaan geven en mijn papieren te halen voor de aanhanger. Op die manier heb je dan een ruime keuze aan rij-opleidingen.

Ik sta garant voor gezelligheid gecombineerd met een kwalitatief goede rij-opleiding.

 

Manier van lesgeven

 

Bij het lesgeven kijk ik vooral naar wat jij als leerling nodig hebt. Met duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal en een flinke dosis geduld gaan we samen kijken wat voor jou de beste manier is om te leren rijden.

Leren autorijden is niet alleen spannend maar kan ook erg leuk zijn. Zoals je op de Home-pagina hebt kunnen lezen is het voor mij erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en een leuke tijd hebt. Ik zal er dan ook alles aan doen om dit te verwezenlijken.

Ik hoop je snel in mijn lesauto te zien en samen te werken aan het behalen van het felbegeerde rijbewijs.